Меню

Доставка и връщане

 1. Доставката се извършва, след потвърждаването от Вас на заявеният артикул.
 2. Обработването на поръчките се извършва от 9.00 до 16.00 часа, постъпилите след това поръчки се прехвърлят за следващия работен ден. След като направите своята заявка, фирма доставчик получава известие и до 24 часа Вие ще получите известие- потвърждение- когато могат или отказ, когато не могат да изпълнят заявката Ви / С изключение на почивните дни- в този случай получавате известие в първия работен ден от седмицата.
 3. Доставянето на стоките се извършва с куриерските фирми Еконт до офис и Лео Експрес до адрес.Всяка пратка е с включен тест и преглед. В неделя и официалните празници доставка не се извършва.
 4. Обикновено доставката на пратката е със срок на доставка на пратките 2 работни дни - след извършено обединение на пратката . Услугата е валидна за всяко населено място на територията на Р.България. Пратките се предават лично на получателя срещу подпис.
 5. Доставката е на следните цени-фирми Еконт до офис и Лео Експрес до адрес. Всяка пратка е с включен тест и преглед. В неделя и официалните празници доставка не се извършва. Срок на доставка - 1 работен ден - след извършено обединение на пратката.

Връщане

 1. По чл. 52 ал. 1 и 2 от ЗЗП потребителите, пазарували от този онлайн магазин, имат право да се откажат от закупената стока в рамките на 14-дневен срок от получаването й, без да посочват причини за това. Може да върнете, само стока която никога не е използвана, поставена в оригиналната опаковка, с всички оригинални етикети. Начин на връщане: запазвайте оригиналния вид на върнатите стоки, неизползвани и в оригиналната опаковка. Използвайте оригиналната кутия, получена от Extazy, като поставите в него продукта, който желаете да върнете. Потребителите носят отговорност при намалена стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране.
 2. Връщането на продуктите се осъществява чрез куриерска фирма Еконт или Лео експрес. За повече информация, може да се свържете с нас на посочените телефони в сайта. Възстановяването на сумата става само по банков път в рамките на 5 работни дни, за целта е необходимо да поставите в пратката банкова сметка.
 3. Транспортните разходи са за наша сметка само в изброените случай:
  • получената стока не съответства на заявената в поръчката
  • изпратили сме различна от поръчаната стока
  • продуктът е бил повреден или някаква част от поръчката липсва
Във всеки друг случай, транспортните разходи са за сметка на клиента.